Kurban Bayramı Dayanışma Günüdür !

Kurban Bayramı sebebi ile gazetemize bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, “ Mübarek Kurban Bayramın önemine değinerek , Bayramlar dayanışma ve birlik günüdür,” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı

Kurban Bayramı Dayanışma Günüdür !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Kurban Bayramı sebebi ile gazetemize bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, “ Mübarek Kurban Bayramın önemine değinerek , Bayramlar dayanışma ve birlik günüdür,” dedi.

Başkan Mustafa Narlı : “Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde yaşandığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz, çünkü bugün paylaşma günüdür,” diye sözlerine başladı.

Bu mübarek bayram, yardımlaşma ve paylaşma ruhunu pekiştirirken, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmemize vesile olan Kurban Bayramı, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanın, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgi ve hoşgörüyle kucaklaşmanın en güzel zamanı olduğunu söyleyen Başkan Narlı: “

Kahramanmaraş Ticaret Borsası üyelerimizin, ailelerini, Kahramanmaraş ve İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutluyorum, bugün çok yoğun duyguların yaşandığı bir gündür.. Herkesin bayramını tebrik ediyorum , Rabbim bizi niye Kurban Bayramlarına kavuştursun duasını yapıyorum” dedi.


Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri