KASİAD Başkanı İsmail Dinçer’den Kurban Bayramı Mesajı

Kahramanmaraş Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİAD) Başkanı İsmail Dinçer, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm Kahramanmaraşlıların ve iş dünyasının bayramını kutladı.

KASİAD Başkanı İsmail Dinçer’den Kurban Bayramı Mesajı

Haber: Ahu Yaren Bilici

KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİAD) Başkanı İsmail Dinçer, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm Kahramanmaraşlıların ve iş dünyasının bayramını kutladı.

Başkan Dinçer, Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendiren müstesna günlerden biri olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Kahramanmaraş Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak, başta kıymetli üyelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Bayramların; kardeşliğin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı özel günler olduğuna inanıyoruz. Özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri