KASİAD BAŞKANI İSMAİL DİNÇER’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
“Cumhuriyetimizin değerleriyle daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz”
Haber : Gülay Doğan
KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dinçer, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirten İsmail Dinçer, Cumhuriyetin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin, millî iradesinin ve çağdaşlaşma hedefinin en önemli kazanımlarından biri olduğunu ifade etti.
“Ülkemizin kalkınması için üretmeye ve yatırım yapmaya devam edeceğiz”
KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dinçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde verilen Millî Mücadele sonucunda kurulan Cumhuriyetimiz, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesinin en büyük eseridir.
Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, geçmişimizden aldığımız güçle geleceğe güvenle yürümemizi sağlayan en önemli değerlerimizden biridir.
İş dünyası olarak Cumhuriyetimizin bize kazandırdığı değerlerin ışığında; üretmeye, yatırım yapmaya, istihdam oluşturmaya ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunmaya devam etmeliyiz. Sanayisi, ticareti ve girişimcilik ruhuyla gelişen Kahramanmaraş'ımızın Türkiye ekonomisindeki yerini daha da güçlendirmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz.
Cumhuriyetimizi korumak, kazanımlarını yaşatmak ve gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşacağına olan inancımızla, Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatmaya kararlılıkla devam edeceğiz.
Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Millî Mücadele kahramanlarımızı ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor; ülkemize huzur, barış, refah ve aydınlık bir gelecek diliyorum.”
İsmail DİNÇER
KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı