Hanifi Öksüz’den Mustafa Narlı’ya Destek: “Başarılar Diliyorum”

Hanifi Öksüz’den Mustafa Narlı’ya Destek: “Başarılar Diliyorum”

Hanifi Öksüz’den Mustafa Narlı’ya Destek: “Başarılar Diliyorum”

KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, Ticaret Borsası seçiminde oyunu kullandı

KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen başkanlık seçimleri, kentin iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Seçimde oyunu kullanan KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı’ya yeni dönemde başarılar diledi.

Seçim için Kahramanmaraş Ticaret Borsası’na gelen Hanifi Öksüz, oyunu kullandıktan sonra seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Öksüz, yeni dönemin Kahramanmaraş iş dünyası ve Ticaret Borsası açısından hayırlı olmasını temenni ederek Mustafa Narlı’ya başarı dileklerini iletti.

NARLI: “ŞEHRİN ABİSİ, BİZİM DE ABİMİZ”

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ise Hanifi Öksüz’ün desteğinin kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Narlı, Öksüz’e yönelik yaptığı değerlendirmede, “Şehrin abisi, bizim de abimiz. Her zaman yanımızda.” ifadelerini kullandı.

İŞ DÜNYASINDAN YOĞUN KATILIM

Kahramanmaraş Ticaret Borsası seçimleri, kentteki sanayici, iş insanı ve meslek kuruluşu temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Seçim sürecinde iş dünyasının farklı kesimlerinden temsilciler Borsa binasında bir araya gelirken, Kahramanmaraş ekonomisinin geliştirilmesi, ticaret ve sanayinin güçlendirilmesi ve kentte birlik ve beraberliğin sürdürülmesi yönündeki mesajlar dikkat çekti.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, seçim sürecinde kendisine destek veren iş dünyasının temsilcilerine teşekkür ederken, yeni dönemde de Kahramanmaraş için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haber: Gülay DOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri