Bizde Sokağa İneriz !

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu

Bizde Sokağa İneriz !

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Esnafa ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, CHP ve Genel Başkan Özgür Özel seslenerek: " Boykot karından vaz geçin , Biz Sokağa inersek boykotu da tepkiyi de anlayacağınız dilden gösteriz," dedi.

CHP ve Özgür Özel ," 2 Nisan da alış veriş yapmayın boykot edin ! çağırısını sosyal medya ve partisi üzerinden yapan CHP genel başkanı Özgür özelin Ülkemizin toplumsal ve ekonomik yapısını hedef olan bu boykot açıklamasını bir akıl tutulması olarak değerlendiriyor, diye KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu: " Yerli ve Milli Sermayeyi hedef alan bu olayın çok iyi düşünülmesi gerekir, zarar gören esnafın , şirketlerin, işini kaybeden çalışanların CHP ve Özgül Özel tazminat davası açacağında bilinmesini isterim..
Bir an önce bu yanlıştan dönmesini tavsiye ediyorum. Siyaset yapacaksan başka kapıya benim esnaf kardeşimin üzerine basarak siyaset yapamazsın !
sanayi ve esnaf sanatkarlarımız üzerinden siyaset yapmasın, gücü yetiyorsa Siyaset arenasında siyaset yapsın. Yerli ve milli Sermayeli esnaf ve şirketlerimizin üzerinden elini çek , bu şekilde siyaset yaparak seçim kazanmazsın, biz vali, polis, asker , yargı mensubu değiliz, bize parmak sallayamazsın bak bir kere daha düşün derim !. Biz sokağa inersek boykotu da tepkiyi de anlayacağı dilden gösteririz. 81 ilde 922 ilçede mahkemelerde tazminat davası açarız," dedi.

KMESOB Başkanı Kuybu ," Sert tepki göstermesi, esnaf kesimi tarafından alkışlanarak büyük ilgi gördü. CHP karşısında bugün herkesi alış verişe çağırılması , esnafın takdirini topladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri