Hac Öncesi Kutsal Mekanlara Ziyaret
HABER : GÜLAY DOĞAN
MEKKE – Kahramanmaraş’tan Güzelbulut Turizm organizasyonuyla hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden hacı adayları, Mekke’deki manevi mekân ziyaretlerine başladı.
Kahramanmaraşlı hacı adayları sabahın erken saatlerinde rehberler eşliğinde İslam tarihi açısından büyük öneme sahip kutsal bölgeleri ziyaret ederek dualar etti. Manevi atmosferin yoğun şekilde hissedildiği ziyaretlerde hacı adayları duygu dolu anlar yaşadı.
Ziyaret programı kapsamında hacı adaylarının Cebel-i Nur, Hira Mağarası, Sevr Mağarası, Arafat, Müzdelife ve Mina bölgelerinde bilgilendirildiği öğrenildi.
Kafile yetkilileri, hacı adaylarının sağlık ve güvenlik içerisinde ibadetlerini yerine getirmeleri için tüm organizasyonun titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.
Kutsal topraklarda bulunan Kahramanmaraşlı hacı adayları ise böylesine anlamlı bir yolculukta bulunmanın huzurunu yaşadıklarını belirterek, memleketleri ve tüm İslam âlemi için dua ettiklerini söyledi.