Büyükşehir’in Gençlik Merkezinde Hem Ders Çalışma Hem Sosyalleşme İmkânı
KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Dulkadiroğlu Kanuni Mahallesi’nde gençlerin kullanımına sunduğu Mehmet Arıkan Pusula Maraş Gençlik Merkezi, kısa sürede özellikle lise ve üniversite öğrencilerinin en çok tercih ettiği mekânlardan biri oldu.
Genç dostu Başkan Fırat Görgel öncülüğünde gençlere yönelik hizmetlerini her geçen gün artıran Büyükşehir Belediyesi, eğitimden sosyal yaşama kadar geniş bir yelpazede destek sağlamaya devam ediyor. Pusula Maraş çatısı altında yürütülen çalışmalar; kültürel etkinliklerden atölyelere, akademik destek programlarından sessiz çalışma alanlarına kadar pek çok imkânı gençlerle buluşturuyor.
Ayrıca şehir genelindeki millet konakları ve kütüphaneler gençlerin ihtiyaçlarına göre modernize edilirken, yeni çalışma alanlarının kazandırılmasına yönelik projeler de hızla sürüyor.
Gençlik Merkezi, Öğrencilerin Yeni Buluşma Noktası Oldu
Kanuni Mahallesi’nde hizmet veren Mehmet Arıkan Pusula Maraş Gençlik Merkezi, özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilerin yoğun ilgisini görüyor. Sessiz ve düzenli ortamıyla dikkat çeken merkezde öğrenciler, günün büyük bölümünü verimli bir şekilde değerlendirerek bireysel ders çalışma imkânı buluyor.
Merkezdeki özel çalışma alanları, gençlerin derslerine konsantre olmasını sağlarken; düzenlenen sosyal, kültürel ve eğitim içerikli etkinlikler de gençlerin özgüven kazanmasına ve sosyal çevrelerini genişletmesine katkı sunuyor.
Gençlerden Büyükşehir’e Teşekkür
Gençlik merkezinden faydalanan öğrenciler, sağlanan modern çalışma ortamından duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesine ve gençlere özel projelere büyük önem veren Başkan Fırat Görgel’e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitim ve sosyal yaşamlarını desteklemeye yönelik çalışmalarını artırarak sürdürmeyi hedefliyor.