Elbistan’da Mahallelerin Talepleri Masaya Yatırıldı
Büyükşehir Belediyesi’nin “Muhtarlar Buluşması” programı Elbistan’da gerçekleştirildi. İlçedeki merkez ve kırsal mahalle muhtarları, sorun ve taleplerini Büyükşehir ve KASKİ yöneticilerine iletti.
Haber: Gülay Doğan
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçlarının tespiti ve çözüm yollarının istişare edilmesi amacıyla düzenlediği “Muhtarlar Buluşması”nı Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya başkanlığındaki toplantıya, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Fatih Arslan, Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ bürokratları ile Elbistan merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ’nin ilçede hayata geçirdiği yatırımlar ve planlanan projeler hakkında bilgi verildi. Muhtarlar ise mahallelerinin öncelikli ihtiyaçlarını, çözüm bekleyen sorunlarını ve vatandaşların taleplerini iletti.
Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, muhtarların aktardığı taleplerin titizlikle değerlendirileceğini belirterek, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde dinleyip, çözüm yollarını birlikte belirlemek bizim için büyük önem taşıyor. Bu buluşmalar, hem hizmetlerimizi daha etkin planlamamıza hem de vatandaşlarımızın beklentilerini doğrudan öğrenmemize imkân tanıyor. Katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza ve paydaş kurum temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.