Dinçer : Fırat Görgel Başkanımızı Ziyaret Ettik !..

Bir süre önce genel kurulunu yaparak yeni yönetim oluşturan Elektrik Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Temsilciliği yönetimi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ziyaret etti.

Elektrik Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Temsilcisi Furkan Dinçer

Dinçer : Fırat Görgel Başkanımızı Ziyaret Ettik !..

KAHRAMANMARAŞ - Bir süre önce genel kurulunu yaparak yeni yönetim oluşturan Elektrik Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Temsilciliği yönetimi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ziyaret etti.

Elektrik Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Temsilcisi Furkan Dinçer ve yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı Fırat Görgel makamında ziyaret etti.

Dinçer : Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’i, Elektrik Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Temsilciliği Yönetim Kurulumuz olarak ziyaret edip mesleki konular hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Oda faaliyetlerimiz ile ilgili bilgiler sunduk.

Kahramanmaraş Elektrik Mühendisleri Odası olarak kendilerine görüş ve önerilerimizi içeren dosyayı takdim edip sunum gerçekleştirdik. Sunuma, ilgili daire başkanları ve müdürler de katılım sağlamıştır. Sunulan görüş ve önerilerimizden ötürü memnuniyet ve teşekkürlerini ifade etmişlerdir.
Furkan Dinçer: 2 Ekim 2024 tarihinde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza sunulan görüş ve önerilerin detaylandırılması konusunda Büyükşehir Belediye binasında ilgili daire başkanları, müdürler ve ilgili personellerin katılımları ile daha kapsamlı bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Yapılacak ilgili çalışmalarda artık odamızın da görüşlerine ve bilgisine başvuracaklarını ifade etmişlerdir. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz, sunulan görüş ve önerilerimizin bazılarını uygulama kararı almıştır. Başkanımız bizileri kabul ederek dinlediği için teşekkür ediyorum, " dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediye Haberleri