Türkoğlu da Muharrem İftarı !

Türkoğlu da Muharrem İftarı !TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Belediye Başkanı Osman Okumuş, Muharrem Ayı sebebi ile :” Muharrem İftarı” programını geleneksel  olarak yaptı.    ...

Türkoğlu da Muharrem İftarı !

TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Belediye Başkanı Osman Okumuş, Muharrem Ayı sebebi ile :” Muharrem İftarı” programını geleneksel  olarak yaptı.

     Başkan Okumuş , Ramazan şerif de : Hep beraber yediğimiz iftar yemeği gibi, bugünden Muharrem ayı sebebi ile tuttuğumuz oruçlarımızı açıyor hep birlikte iftar yapıyoruz,” dedi.

     Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş : “ Birlik beraberliğimize vesile olan Muharrem ayı dolayısıyla Alevi kardeşlerimizle iftar programında bir araya geldik, sadece alevi vatandaşlarımız değil, bizlerde Muharrem ayında , aşure gününde oruç tutarız, oruç bizim ortak harcımız çimentomuz,”diyerek iftara katılanra teşekkür etti.

    AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Ahmet Özdemir , AK Parti İlçe Başkanımız Feyzettin OKUMUŞ, kurum amirlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ve muhtarlarımız, Belediyemiz tarafından düzenlenen Muharrem orucu iftar programında bir araya gelerek, Mazlum Dede’nin duası ve akabinde Kur’an-ı Kerim tilaveti, ardından ise iftarımızı yaparak aşure ikramlarımızı gerçekleştirdik.

Muharrem ayının birlik ve kardeşlik duygularının daha da gelişmesinin yanı sıra dünya üzerinde barış ve mutluluk tohumlarının yeşermesine vesile olmasını diler, bolluk ve bereket getirmesinin yanı sıra, hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederiz.

    Dua ve semaya açılan eller birlikte yenilen Muharrem ayı iftarı güzel sohbetlere vesile oldu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri