Gazeteci Bekir Doğan , yerli balıkta jüri Başkanı Oldu.

Gazeteci Bekir Doğan , yerli balıkta jüri Başkanı Oldu.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sebebi ile Kahramanmaraş Gazetesi, www.kahramanmarasgazetesi.com.tr internet haber sitesi sahibi KGK üyesi Gazeteci Bekir Doğan jüri başkanı olarak öğrencilerin pişirdiği balıklara not verdi.

Gazeteci Bekir Doğan , yerli balıkta jüri Başkanı Oldu.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi ve Merdan Balıkçılık işbirliği ile balık işleme ve pişirme etkinliği düzenlenerek yerli balık üretimi lezzeti test edildi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sebebi ile Kahramanmaraş Gazetesi, www.kahramanmarasgazetesi.com.tr internet haber sitesi sahibi KGK üyesi Gazeteci Bekir Doğan jüri başkanı olarak öğrencilerin pişirdiği balıklara not verdi.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) tarafından Türk Somonu ve Alabalık başta olmak üzere yerli balık üretiminde farkımızı ortaya koymak için , balık işleme ve pişirme etkinliği düzenlendi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

3. Sayfa Haberleri