“Askıda Ekmek” Kampanyası

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde hayırsever iş insanı Hacı Veysi Talayhan, hafta da iki gün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bir fırının önüne 500 ekmek bırakıyor.

Ceylanpınar’da Hayırsever İş İnsanı Hacı Veysi Talayhan’dan “Askıda Ekmek” Kampanyası

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde hayırsever iş insanı Hacı Veysi Talayhan, her hafta Perşembe ve Cuma günleri iki ekmek fırınına 500 er ekmek olmak üzere 1000 ekmekği ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bir fırının önüne 500 ekmek bırakıyor.

Talayhan, başlattığı “Askıda Ekmek” uygulamasıyla zor günler yaşayan vatandaşlara destek olmayı amaçladığını belirterek,
“Dar günlerimizde birbirimize destek olmalıyız. Benim en büyük kazancım, ihtiyaç sahiplerinden aldığım dualardır” dedi.

Perşembe ve Cuma günleri Askıda Ekmek almak isteyen yöre halkı iki fırından hangisi kendisine yakınsa gelip ekmeğini alıyor.. Ceylanpınar’da büyük takdir toplayan bu örnek davranış, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Talayhan, kampanyanın sadece ekmek dağıtmak değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedeflediğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri