Onur Ocakbaşı Yenilendi !

Onur Ocakbaşı Yenilendi !
Onur Ocakbaşı Yenilendi !BEKİR DOĞANDULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Namık Kemal Mahallesinde bulunan Merhum Şeref Fedakar ‘ın lahmacun ve pide vurunu Onur Ocakbaşı yenilenerek yeniden iftar yemeği ve okutulan...

Onur Ocakbaşı Yenilendi !

BEKİR DOĞAN

DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Namık Kemal Mahallesinde bulunan Merhum Şeref Fedakar ‘ın lahmacun ve pide vurunu Onur Ocakbaşı yenilenerek yeniden iftar yemeği ve okutulan mevlit şerifle hizmete açıldı.

     Şeref Fedakar’ın oğulları : Nurullah ve Tarık Fedakar kardeşler , Merhum babaları Şeref Fedakar için mevlit okuttular.. daha sonra ise yenilenen yüzü ile iş yerinin açılışını yaptılar..

     Açılışa : Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, Ak Parti il başkanı Fırat Görgel, Onikişubat ilçe Başkanı Mücahit Kara ve sevenleri katıldı.

     Ak Parti içinde önemli bir yeri olan Şeref Fedakar , aramızdan kuş gibi uçarak gitmesi sebebi ile çocukları Mübarek Ramazan ayının son gününde güzel bir hizmette vesile oldular..

     Onur Ocakbaşı yenilen yüzü ile bulunduğu cadde trafiğe kapanarak binlerce kişiye iftar yemeği verildi.

     Merhum Babaları  Şeref Fedakar’ın ruhu için iftar öncesi mevlit okundu daha sonra ise dua ile yenilenen mekanın açılışı yapıldı.

     Yenilenen işyerimizin yeni konseptinin açılışı Milletvekilleri Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, baba dostları birlikte yapıldı

     Onur Ocakbaşı adına konuşma yapan Nurullah Fedakar ; yenilenen iş yerimizin açılışında bizleri yalınız bırakmayan Milletvekillerimize , başkanlarımıza, kıymetli Dostlarımıza, müşterilerimize akrabalarımıza Ve çok kıymetli mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyoruz

Hepinizden Allah razı Olsun Onur Ocakbaşı , bamızdan devir aldığımız gibi mahalle sakinlerimize hizmet etmeye devam edecektir,” dedi.  

    Bizde Kahramanmaraş Gazetesi olarak Onur Ocakbaşı Nurullah Fedakar Tarık Fedakar , kardeşleri, Onur Ocakbaşı çalışanlarını tebrik ediyoruz..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.