ÖNCÜL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ ORDU’DAN GELİN GETİRDİK !

ÖNCÜL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ ORDU’DAN GELİN GETİRDİK !
ÖNCÜL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ ORDU’DAN GELİN GETİRDİK !Kahramanmaraş’ın tanınmış eğitimcisi, iş adamı Mustafa Nazal Öncül , oğlu Bilgehan Öncül , Ordu’ Ünye’nin güzel kızı Merve Kutlu ile dünya evine girdiderek...

ÖNCÜL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ ORDU’DAN GELİN GETİRDİK !

Kahramanmaraş’ın tanınmış eğitimcisi, iş adamı Mustafa Nazal Öncül , oğlu Bilgehan Öncül , Ordu’ Ünye’nin güzel kızı Merve Kutlu ile dünya evine girdiderek ikinci defa kayın baba olma mutluluğunu yaşadı..

     İlk düğünü geçtiğimiz hafta Pazar günü : Halil Efendi Sosyal Tesisleri Ünye / Ordu da , Yusuf Ziya Kutlu, Saliha Kutlu çiftinin ev sahipliğinde yapan Mustafa Nazan , Sema Öncül oğullarının Bilgehan ‘ı  Kahramanmaraş’ta muhteşem düğününe ev sahipliği yaparak son noktayı koydu..

     İlk oğlu Akın Öncül de düğünü de Pınarbaşı hünkar tesislerinde yapan Öncül ailesi bu güzel gününde, Mustafa Nazan – Sema Üncül, Yusuf Ziya ile Saliha Kutlu , misafirlerin kapıda karşılayarak salona aldı.

    Salonda : sade bir müzik eşliğinde hoş sohbet bir düğünün yaşandığı gecede elbette şehrimizin önemli simaları geldi.

SONY DSC

    Devlet Bakanı  ALİ DOĞAN Geldi !

    Kahramanmaraş’ın efsane milletvekili, devlet eski bakanı Ali Doğan’ın düğüne gelmesi ile salon hareketlendi.

    Sürpriz yaparak gelen Bakan Ali Doğan , a takımına bile sürprizi yaşattı.

    Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de gelmesi üzerine nikah törenine geçildi.

    Merve ve Bilgehan Öncül , nikahını Başkan Hanefi Mahçiçek kıyarken, Nikah şahitliğini Devlet eski Bakanı Ali Doğan, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, MADO yönetim kurulu başkan yardımcısı Atilla Kanbur  ve dostları yaptı..

    İSTANBUL DA DÜĞÜNLERE GİTMİYORUM !

    Devlet Bakanı Ali Doğan, “ Hemen her gün üç beş düğün daveti geliyor, emin olun İstanbul da düğünlere gitmiyorum.. Korona Virüs sebebi ile biraz uzak duruyorum. Ama Mustafa Nazal Öncül hocam dan davet gelince , sonunda ölümde olsa gelmek zorundaydım..  Çünkü hocamın bizde emeği çok fazla “ dedi.

     Ordu – Ünye ile Kahramanmaraş aile bağını bugün kurarken, Ünye ‘den gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum, diyen Ali Doğan, “ Trabzon- Of – Kardeş şehir artık buna birde Akdeniz ile Karadeniz birleştirme yaptık, Kahramanmaraş Akdeniz bölgesinde, böylece Karadeniz , Akdeniz yolu ilimizden geçiyor böylece biz Karadenizle – Akdeniz birleştirmiş olduk, Merve kızımıza, Bilgehan oğlumuza bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.. Sevgi ve saygının olmadığı yerde mutluluk olmaz, önce bir birimizi seveceğiz, bir birimize saygı göstereceğiz..

SONY DSC

     Maraş – Ordu Ünye , arasında atılan bu köprü ile karşılıklı güzel dostlukların yaşanacağına inanıyorum.. Bir birimizi seveceğiz, saygı duyacağız gelenek ve göreneklerimizi yaşatacağız hep birlikte büyük Türkiye olacağız..

     Bizde bir söz var : Yuvayı dişi kuş yapar derler, evlilik cüzdanını bende Merve kızımıza veriyorum, hayırlı olsun, Allah vatana millete yararlı evlatlar versin ” dedi.

     Oğlu Akın’dan sonra ikinci defa kayın baba olma mutluluğunu yaşayan Mustafa Nazal Öncül , “ Düğünümüze şeref veren Bakanımız Ali Doğan’a , Nikahı kıyan Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek , Ordu- Ünye den gelen dostlara ve düğünümüzde bizleri yalınız bırakmayan yakın dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum..

    Kutlu ve Öncül aileleri çocuklarının mürüvvetini görerek bugünün güzelliğini yaşadılar, ünlü dövme dondurma , baklava yiyerek ağızlarını tatlandırdılar..

    Kahramanmaraş Gazetesi olarak: Kutlu ve Üncül ailelerine mutluluklar diliyoruz..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.