MEHMET TANRIVERDİ TOPRAĞA VERİLDİ

MEHMET TANRIVERDİ TOPRAĞA VERİLDİ
MEHMET TANRIVERDİ TOPRAĞA VERİLDİEnsar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tanrıverdi,  Kahramanmaraş Şeyhadil mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra  toprağa...

MEHMET TANRIVERDİ TOPRAĞA VERİLDİ

Ensar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tanrıverdi,  Kahramanmaraş Şeyhadil mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra  toprağa verildi.

    Siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren cenazeye çok sayıda kişi katıldı.

    66 yaşındaki Mehmet Tanrıverdi, tedavi gördüğü Adana da bir hastanede önceki gün hayata gözlerini yumdu.

    Hayır sever iş adamı KTB eski başkanı , tekstilci , Sanayici Mehmet Tanrıverdi, sevenlerinin göz yaşları arasında dualarla uğurlandı.

     Cenaze namazına: Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı  ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili  Celalettin Güvenç,  AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sami Özgül,  Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, KTB Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Önceki dönem Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, KASİAD Başkanı Mikail Utlu, OSB Başkanı Abdullah Çinkay, Sanayici ve iş adamları ile birlikte Ensar Tekstil çalışanları ve basın mensupları katıldı.

    Sivil Toplum kuruluşlarının başkan ve yönetimi ile çok sayıda sanayicinin katılması, CORONAVİRÜS’ün  çıkmasından sonra pandemi dönemindeki en kalabalık cenaze töreni olarak kaydedildi.

    İŞ DÜNYASI ÇELENKLERLE KATILDI.

    İstanbul, İzmir, Ankara dan Kahramanmaraş’a gelemeyen iş adamları ve büyük holding yöneticileri ise cenazeye gönderdikleri çelenklerle katıldılar.

    Taziye yeri olarak: Pınarbaşındaki  kendi evinde kabul edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.