Mahçiçek ,” Tanıtım çok önemli !”

Mahçiçek ,” Tanıtım çok önemli !”
Küresel Gazeteciler Konseyi yayın organı olan Küresel Medya Dergisine teşekkür..Mahçiçek ,” Tanıtım çok önemli !”ONİKİŞUBAT – Küresel Gazeteciler Konseyi Kahramanmaraş il temsilcisi Bekir Doğan, Küresel Gazeteciler Konseyi...

Küresel Gazeteciler Konseyi yayın organı olan Küresel Medya Dergisine teşekkür..

Mahçiçek ,” Tanıtım çok önemli !”

ONİKİŞUBAT – Küresel Gazeteciler Konseyi Kahramanmaraş il temsilcisi Bekir Doğan, Küresel Gazeteciler Konseyi “ Küresel Medya “ dergisinin özel sayısını  Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek taktım etti.

    Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “ İngilizce – Türkçe çok güzel tanıtım olmuş, tanıtım  çok önemli Kahramanmaraş iki sayfa yer vermişiniz teşekkür ederim,” dedi.

    KGK Kahramanmaraş İl Temsilcisi Bekir Doğan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek makamında ziyaret ederek, Küresel Gazeteciler Konseyi hakkında bilgi verdi.

    Bekir Doğan: “ Küresel Gazeteciler Konseyi Sayın Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile kanunla kurulan, Bugün dünyada 52 ülkede ülke temsilciliği, 81 ilde il temsilciliği olan Ankara merkezi ile Türkiye’yi basın yolu ile dış dünyaya tanıtan bir kurumdur.

    Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü, 24 Temmuz Basın Bayramında olmak üzere her yıl iki defa yayınlanan Küresel Medya dergimiz , İngilizce , Türkçe olarak yayınlanmakta, tüm büyükelçiliklerimize, konsolosluklarımıza ücretsiz olarak göndermekte ve Türkiye ‘in sesini dış dünyaya duyurmaktadır.

    KGK üyeleri , yurt içi ve yurt dışı Medya buluşması toplantıları yaparak ülkemizin tanıtımını yaparken, en son Gürcistanlı gazetecileri Ankara ve İstanbul da misafir ederek Türkiye’nin tanıtımına katkı vermektedir..

    Gazeteci Meslek taşlarımızın genel sorunlarını ise en üst telden ilgilere duyurmak ve gazetecilerin hakkını aramaktadır.” Dedi..

    Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise : “ Çok güzel bir çalışma olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim, Kahramanmaraş da iki sayfa yer vermişiniz teşekkür ediyorum, tanıtım çok önemli özellikle Turizm de tanıtım önemli, EXPO 2023 için son sürat çalışıyoruz bu sebeple basın yayın çok önemli ,”diyerek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.