“Mahalli Basın Yaşamalı”

“Mahalli Basın Yaşamalı”
Basın İlan Kurumu Müdürü Veysel Kara Gazetemiz ziyaret etti..“Mahalli Basın Yaşamalı”KAHRAMANMARAŞ/ Bir süre önce BİK Müdürlüğüne atanan Veysel Kara , Kahramanmaraş Gazetesi, www.kahramanmarasgazetesi.com.tr haber sitesinin...

Basın İlan Kurumu Müdürü Veysel Kara Gazetemiz ziyaret etti..

“Mahalli Basın Yaşamalı”

KAHRAMANMARAŞ/ Bir süre önce BİK Müdürlüğüne atanan Veysel Kara , Kahramanmaraş Gazetesi, www.kahramanmarasgazetesi.com.tr haber sitesinin ziyaret ederek, Yazı işleri Müdürü Bekir Doğan , genel yayın koordinatörü Niyazi Kara ile sohbet etti.

     2004 yılından beri her hafta Çarşamba günleri yayınlanan ve Günlük Haber akışının takip ettiğimiz www.kahramanmarasgazetesi.com.tr internet haber sitesi, Kahramanmaraş Gazetesi borsa caddesi ticaret borsası girişindeki merkezini ziyaret eden Kahramanmaraş Basın İlan Müdürü Veysel Kara, “Pandemi süreci ve gelinen nokta da Kahramanmaraş basın resmi ilan ve genel reklam pastasının çok küçük olduğunu görüyorum, bunu artırmak için elimden geleni yapıyorum, Bize kayıtlı olan gazeteleri desteklemek bizim görevimiz “ dedi.

     Bekir Doğan, Niyazi Kara ile Kahramanmaraş basın tarihi ve gelinen nokta üzerine sohbet eden BİK müdürü Veysel Kara , Basın İlan Kurumunun yayınladığı Ergün Hiçyılmaz hazırladığı “ Basın İlanlı Asr-ı Hayat” isimli kitabı hediye etti.

     Bugüne kadar 7 aylı kitap yayınlayan Gazeteci Bekir Doğan ise Basın Sansür ve 15 Temmuz giden yol kitaplarını imzalayarak BİK Müdürü Veysel Kara beye hediye etti.

     Kahramanmaraş geldikten sonra karşılıklı ziyaretlerde bulunan Veysel Kara , Kahramanmaraş’ın ilan potansiyelini yükseltmem gerekiyor, mahalli basınımıza destek olmazı gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.