Sahurda kimse görmeden dağıtım yapıldı

Sahurda kimse görmeden dağıtım yapıldı
İnsanları rencide etmemek için gece sahur vaktinde : Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı Ramazan Ayı münasebetiyle ”Yalnız Değilsin Kahramanmaraş” adlı koli dağıttı.

Ülkü Ocakları ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi dağıttı.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı Ramazan Ayı münasebetiyle ”Yalnız Değilsin Kahramanmaraş” adlı koli dağıttı.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun NAR, başlatılan kampanya ile alakalı olarak şu ifadelere yer verdi; ” 6 Şubat günü yaşamış olduğumuz ve asrın felaketi olarak adlandırılan büyük afette en büyük zararı gören illerin başında bulunuyoruz.

Bizlerde Ülkü Ocakları olarak depremin ilk saatlerinden itibaren zarar gören tüm vatandaşlarımızın eksiklerini gidermeye çalıştık ve halende devam ediyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında Ülkü Ocakları olarak vatandaşlarımızın temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak için ” Yalnız Değilsin Kahramanmaraş” adı altında bir program düzenledik.

Kıymetli hemşerilerimizin zor durumda olan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Gecenin soğuğunda Medine sokaklarında yüzünü kapatıp "Allah bilse yeter!" diyerek fakirlere erzak taşımaktan sırtı nasır bağlamış peygamber torunu Zeynel Abidin misali diyerek Canla Başla hizmet vermeye devam ediyoruz edeceğiz Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.