Geleneksel Bayramlaşma Yapıldı.

Geleneksel Bayramlaşma Yapıldı.
Kahramanmaraş Valiliği Koordinasyonunda Geleneksel Bayramlaşma Töreni milli irade Meydanında Gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Bayram'da Tek Yumruk !

Geleneksel Bayramlaşma Yapıldı.

KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Valiliği Koordinasyonunda Geleneksel Bayramlaşma Töreni milli irade Meydanında Gerçekleştirildi.

Vali Mükerrem Ünlüer ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı münasebetiyle Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliğine ve Kapıçam Mezarlığı deprem şehitlerine ziyarette bulundu.

Ziyarette, Vali Ünlüer ve protokol üyeleri, şehitlerimizin kabrine karanfil bırakıp dua ettiler.

Daha sonra Kahramanmaraş Vali koordinasyonunda Kurban Bayramı münasebetiyle Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, Valimiz Mükerrem Ünlüer, protokol mensupları ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizle bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine, Valimiz Mükerrem Ünlüer’in yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mehmet Şahin, Zuhal Karakoç Dora, İrfan Karatutlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütlerinin temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlarımız katıldı.

Geleneksel bayramlaşma programına katılan hemşehrilerimize teşekkür eden Vali Ünlüer, Kurban Bayramı’nın birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması dileğinde bulunarak, bütün hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.