Erdal Kanbur : " Huzurlu Bayramlar Diliyorum,"

Erdal Kanbur : " Huzurlu Bayramlar Diliyorum,"
Erdal Kanbur : " Huzurlu Bayramlar Diliyorum,"BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / Mado yönetim kurulu üyesi Erdal Kanbur , Hep beraber acı çektik, Allah bir daha göstermesin, bu sebeple Kurban Bayramını huzur içinde geçirmenizi diliyorum,"...

Erdal Kanbur : " Huzurlu Bayramlar Diliyorum,"
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Mado yönetim kurulu üyesi Erdal Kanbur , Hep beraber acı çektik, Allah bir daha göstermesin, bu sebeple Kurban Bayramını huzur içinde geçirmenizi diliyorum," dedi.
Kahramanmaraş gazetesine bir açıklama yapan Erdal Kanbur : “6 Şubat depremleri sebebiyle yüreklerimizin yandığı bu aylarda Kurban Bayramı'nın, özellikle deprem bölgesindeki vatandaşlarımız arasında kardeşlik iklimini daha da güçlendireceğine inanıyorum.” dedi.
Kanbur : “ 6 Şubat depremleri sebebiyle yüreklerimizin yandığı bu aylarda Kurban Bayramı'nın vatandaşlarımız arasında kardeşlik iklimini inşallah daha da güçlendireceğine inanıyorum.
Toplumsal dayanışma ve birliğimizin temel taşlarından olan bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan, hepimiz için büyük anlam taşımaktadır. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan böyle bir dönemde, eriştiğimiz Kurban Bayramı’nın milli birliğimizin daha da güçlenmesi ve tüm dünyada huzur ve kardeşliğin oluşması için bir vesile olmasını diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.