Davarcıoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Davarcıoğlu Ailesinin Mutlu Günü
Kahramanmaraş’ın sevilen ailelerinden Davarcıoğlu ve Kurt aileleri, genç çiftin düğün merasimiyle mutluluğa ortak oldu.

Davarcıoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Haber: Ahu Yaren Bilici

KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş’ın sevilen ailelerinden Davarcıoğlu ve Kurt aileleri, genç çiftin düğün merasimiyle mutluluğa ortak oldu.

Fatma – Hanefi Davarcıoğlu’nun oğlu Muharrem Enes Davarcıoğlu ile Seher – Hüseyin Kurt’un kızı Zehra Kurt, düzenlenen görkemli düğünle hayatlarını birleştirdi.

Dulkadiroğlu ilçesi Pınarbaşı mevkiinde bulunan Hünkar Tesisleri misafirlerin karşılanmasıyla şenlendi. Çiftin salona girmesiyle birlikte resmi nikâh merasimine geçildi. Nikâh şahitliğini AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu yaparak gençlerin mutluluklarına ortak oldu.

davarcioglu.jpg

Gazeteci Bekir Doğan, Abdurrahman Akbaba , Akdo yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu, akdo Sarayın sevgilisi Mustafa abisi ile aynı masayı paylaştık

Dostlukların pekiştiği, samimi sohbetlerin edildiği düğünde, her iki aile de sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadı. Katılımcılar hem eğlendi hem de genç çiftin mutluluğuna tanıklık etti.

enes.jpeg

Öte yandan, yenilenen yüzüyle hizmete giren Hünkar Düğün Salonu da ilk düğününe ev sahipliği yaparak görkemli bir açılış yapmış oldu.

Davarcıoğlu ve Kurt aileleri, düğüne katılan tüm dost ve akrabalarına teşekkür ederek genç çiftin bir ömür boyu mutlu olmaları temennisinde bulundu.

enes1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.