14 Şubat Sevgililer Günü Nikahı !

14 Şubat Sevgililer Günü Nikahı !
14 Şubat Sevgililer Günü Nikahı !Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da 14 Şubat Sevgililer günü dolayısı ile nikah yaptırma yarışı yapıldı.    Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi...

14 Şubat Sevgililer Günü Nikahı !

Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da 14 Şubat Sevgililer günü dolayısı ile nikah yaptırma yarışı yapıldı.

    Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 14 Şubat Sevgililer gününde hazır olan 25 çiftin nikahını kıyarak hayatlarında mutluluklar diledi.

    Nikah günü için : bugünü seçen sevgililer , evet demek için sabah erken dan 12 Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek karşısına çıktılar..

    Başkan Hanefi Mahçiçek: Sevgi, aşk ve huzurun en güzel şekilde yaşandığı Onikişubat'ımızda ikamet eden ve 14 Şubat Sevgililer Günü’nü daha da özel bir tarih haline getirmek isteyen 25 çiftimiz için toplu nikah töreni gerçekleştirip, en mutlu anlarında yanlarında olduk. Mutluluklarını paşlaştık..

    Rabbim bir yastıkta ihtiyar, ömür boyu bahtiyar eylesin. 25 çiftimize kahve takımı hediye ediyoruz, bir kahvenin 40 yıl hatırı var , gençlerimiz ömür boyu bir birinin hatırısın saysın, çünkü biz  hep birlikte büyük bir aileyiz. “ diyerek gençlere çeşitli hediyeler verdi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.