KAYMAKAM ÖZGÜR İŞÇİMEN’ E FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI VERİLDİ

KAYMAKAM  ÖZGÜR İŞÇİMEN’ E  FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI VERİLDİ
KAYMAKAM  ÖZGÜR İŞÇİMEN’ E  FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI VERİLDİÇAĞLAYANCERİT /  Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesi Kaymakamı Özgür İşçimen’e Belediye başkanı Hanefi Sarıaltun , Fahri Şemşerilik...

KAYMAKAM  ÖZGÜR İŞÇİMEN’ E  FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI VERİLDİ

ÇAĞLAYANCERİT /  Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesi Kaymakamı Özgür İşçimen’e Belediye başkanı Hanefi Sarıaltun , Fahri Şemşerilik Beratı verdi.

      Çağlayancerit Kaymakamı olarak kısa sürede güzel hizmetlere imza atan Kaymakam  Özgür İşçimen, Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi  Sarıaltun veda etmek için makamına geldiğinde bir sürprizle karşalandı.

       Başkan Sarıaltun :  veda ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında  Kaymakamımız Özgür İşçimen’e ilçemizde gerçekleştirmiş olduğu projelerden ve katkılarından dolayı  5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesi(r) bendine istinaden Çağlayancerit Belediye Meclisinin 01.09.2021 tarih ve 29 sayılı kararına istinaden belediye kurulduğundan bu yana ilk kez FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI belgesi takdim edildi. Çağlayancerit Belediye Başkanı, İlçe siyasi parti teşkilatı ve ekipleri  Özgür İşçimen’e yeni görev yerinde başarılar diledi.

     Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçe Kaymakamlığına atanan Özgür İşçimen yeni görev yerine gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.