Ver Kurtul , Al Kurtul !

Ver Kurtul , Al Kurtul !
Göksun ilçesinde Nikah Şahitliği yapan ve evlenen genç çiftlerin evlilik cüzdanını veren Durmuş Karcıoğlu ,” Size söyleyeceğim yu ki , Devlet isterse ver kurtul, hanım isterse al kurtul, peki de rahat et!!”dedi..

İş İnsanı Durmuş Karcıoğlu dan Nasihat !

Ver Kurtul , Al Kurtul !

GÖKSUN / Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde Nikah Şahitliği yapan ve evlenen genç çiftlerin evlilik cüzdanını veren Durmuş Karcıoğlu ,” Size söyleyeceğim şu ki , Devlet isterse ver kurtul, hanım isterse al kurtul” dedi.

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, yeni bir ailemiz oldu, Küçükkızılcık Esenköy den iki gencimizi bugün evlendirerek yeni ailemizin nikah şahitliğine Gazeteci Bekir Doğan , iş insanı sevgili kardeşim Durmuş Karcıoğlu geldiği için evlilik cüzdanını Durmuş beyin vermesini arzu ediyorum..” dedi.

Genç çiftlere evlilik cüzdanını vermeden önce, anlamlı bir konuşma yapan iş insanı Durmuş Karcıoğlu;
“Devletimiz istediğinde hemen ver kurtul, vermez isen faiz biner üzerine gecikme bedeli ile eninde sonunda devlet alır, devletle zıtlaşmayacaksın ! Ver kurtul, eğer hanım bir şey istiyorsa hemen al kurtul , almaz kavga edersen zararını sen çekersin sonunda onu da alırsın günlerce aylarca huzursuz olduğun kesene kar kalır, hanım ne istiyorsa al kurtul, peki canım de rahat et ! “ dedi.
Bu anlamlı ve değerli konuşmanın ardından Kahramanmaraş’ın tanınmış ve hayırsever iş insanlarından Durmuş Karcıoğlu, genç çiftlere evlilik cüzdanlarını takdim ederek, mutluluklar diledi. “Çok çocuk yapmayı da ihmal etmeyin” diyerek de gençleri uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.