Selim Cüce KMOSB Başkanı Dinçer ziyaret etti

Selim Cüce KMOSB Başkanı Dinçer ziyaret etti
Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce , Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölge Başkanı Hacı Hüseyin Dinçer ziyaret etti. Ekonomi üzerine sohbet etti.

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce , KMOSB Başkanı Dinçer ziyaret etti..

Cüce : " Şehrimizi Ayağa Kaldıracağız"

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce , Devletimiz, milletimiz, sanayicimiz hep beraber bu şehri ayağa kaldıracağız" dedi.

Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölge Başkanı Hacı Hüseyin Dinçer ve OSB Müdürü Hasan Köse'ye bir ziyaret gerçekleştiren Selim Cüce : " İstemezdik bir deprem oldu, moralimizi bozmadan herkes elinden geleni yaparak Kahramanmaraş Sanayisini, esnafını , tüccarın, yıkılan binalarımızı yeniden ayağa kaldıracağız , başka Kahramanmaraş yok..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis toplantısını yaptıklarını birlik ve beraberlik içinde güzel bir atmosfer oluştuğunu ifade eden Cücü : " Allah sağlık huzur versin 5 yıl sonra çok farklı Kahramanmaraş konuşuyor olacağız," dedi.

KMOSB Başkanı Hacı Hüseyin Dinçer, " Başkanımız Selim Cüce ziyaretinden son derece memun oldum, Allah yolunu açık etsin kendisine başarılar diliyorum," dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.