Seçilen Arkadaşlarımızı Tebrik Ediyorum !

Seçilen Arkadaşlarımızı Tebrik Ediyorum !
Ak Partiden Onikişubat Belediye Başkanı Seçilen Hanifi Toptaş Belediye başkanlarımızı, Meclis üyelerini, Muhtarlarımızı kısa ca Seçilen Arkadaşlarımızı Tebrik Ediyorum !

AK Parti Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş

Seçilen Arkadaşlarımızı Tebrik Ediyorum !

BEKİR DOĞAN

ONİKİŞUBAT / Ak Parti olarak Afşin, Andırın, Onikişubat ilçeleri ile Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandıklarını ifade eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş: “Seçimlerin Ülkemize Hayırlı Olmasını Diliyorum”

Çok yoğun bir seçim dönemi geçiren AK Parti Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde oyunu kullanan seçmenlerimize teşekkür ediyorum, seçim bitti , Parti rozetini bir kenara atarak Büyükşehir Belediyemizle birlikte Kahramanmaraş için çalışacağız,” diye konuştu..

Önümüzde acil , inşaat rusatlarını çıkması, Orta Hasarlı Binaların sağlıklı bir ortama kavuşması, Mahkemelbik olanların sorunlarının çözümü, yerinde dönüşüm, Kentsel dönüüm gibi sorunlar var Mazbatamızı alır almaz görevimize başlayacağız diyen Toptaş, Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Seçimlerin ülkemize, milletimize ve Kahramanmaraş'ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte Kahramanmaraş için çalışacağız yeni seçilen Meclis üyelerini, Belediye Başkanlarını , Mahalle Muhtarlarını tebrik ediyorum , diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.