Şahin Seçimi Kazanacağız

Şahin Seçimi Kazanacağız
Cumhur İttifakı ve MHP Ekinözü Belediye Başkan adayı Harun Şahin , seçimi kazanacağız çünkü Ekinözü ilçemiz Türkiye 'nin Mihenk taşıdır," dedi.

Cumhur İttifakı Ekinözü Belediye Başkan Adayı Harun Şahin

Ekinözü Kahramanmaraş’ın Mihenk taşıdır

EKİNÖZÜ – Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesi de Ak Parti , MHP ve Cumhur ittifakı olarak seçim bürosunu açarak Ekinözü çıkarması yaptı.

Ekinözü Seçim Bürosu Açılışına :

Kahramanmaraş Milletvekilleri Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Mehmet Şahin, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz , Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, Ekinözü Belediye Başkan adayı Harun Şahin ve davetliler katıldı.

Coşkulu Bir Kalabalığın Olduğu Ekinözü Seçim Ofisi Açılışının İlk Konuşmasını Cumhur İttifakı Ekinözü Belediye Başkan Adayı Harun Şahin Yaptı. Ekinözü Mihenk taşı olduğunu ve seçimi kazanacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’de Bir Konuşma Yaparak Sahip Çıktığımız Emaneti 31 Mart’ta Sahibine Devredeceklerini İfade Etti.

Ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel İse Devraldığı Bu Bayrağı En İyi Şekilde Temsil Edeceklerini söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili önceki dönem Tarım Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci İse Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz Ve Vatandaşlarımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz Dedi.

Konuşmalardan sonra seçim bürosu açıldı ve Ekinözü vatandaşlar vekillere sıkıntılarını anlattılar..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.