Ramazan Ayına Kavuştuk Çok Şükür !

Ramazan Ayına Kavuştuk Çok Şükür !
Ramazan-ı Şerife kavuşmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Hayırlı ramazanlar diliyorum," dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay , Bertiz Bölgesinde

Ramazan Ayına Kavuştuk Çok Şükür !

BEKİR DOĞAN

DULKADİROĞLU / Asrın Felaketi sebebi ile geçtiğimiz yıl buruk Ramazan ayı yaşandığını bugün ise Ramazan-ı Şerife kavuşmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Hayırlı ramazanlar diliyorum," dedi.

Bugün Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Bertiz bölgesindeki Mahallelerde seçim çalışmasını yürüten Başkan Okay, Rahmet Ve Bereket Ayı Olan Ramazana Kavuştuk çok şükür , Rabbim Bayrama eriştirsin," dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ramazan ayı bereketi ve huzur içinde inşallah kutlayacağız bugün ise ilk teravih namazını kılacağız dedi.

Başkan Okay, mesajında şunları söyledi: “Büyük bir özlemle beklediğimiz rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan Ramazanı Şerif’e kavuştuk.

Kardeşlik sofralarının kurulacağı, birlik ve beraberliğin her zamankinden daha güçlü olacağı bu rahmet ayında, dualarımız şehrimizin yeniden ayağa kalkması, vatanımızın, milletimizin ve devletimizin bekası için olacaktır.

İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının başta Dulkadiroğlu ilçemiz olmak üzere, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.