Kıraç Bunu da Yaptı !

Kıraç Bunu da Yaptı !
Afşin Belediye Başkan Adayı Koray Kıraç , Belediye Başkanı olmadan Kırsal Mahalle eski adı ile Mezraların yolunu yapmaya başladı.. Çocuklara oyun parkı yaparak gündeme gelmişti.. şimdi ise yol yapıyor , sonunda onu da yapltı.

Cumhur İttifakı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Koray Kıraç yol yapmaya başladı.

Koray Kıraç Sonunda Bunu da Yaptı !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Ak Parti ve Cumhur İttifakı Afşin Belediye Başkan adayı Koray Kıraç kendinden söz ettirmeye devam ediyor..

Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi Arıtaş Mahallesi, Koçaş mezrasına dün söz verdik, bugün yol yapımına başladık… diyerek Türkiye Gündemine oturdu..

Belediye Başkanı olmadan Afşin Çobanbeyli Mahallesine çocuk oyun park yapan Cumhur İttifakı ve Ak Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Koray Kıraç : " Afşin İlçesi bağlı Arıtaş Mahallesi, Koçaş mezrasına dün söz verdik, bugün Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven desteği ile Belediye iş makinaları ile yol yapmaya başladı..

Gerçek Ak Parti Belediyeciliğini belediye başkanı olmadan gösterdi ve Koray Kıraç Afşin ilçesinde gündem oldu.. Türkiye de gündem oldu , sonunda bunu da yaptı.. Böyle Belediye Başkan adayları var dedirtti..

Halkın sesi şöyle : Yaparsa Ak Parti yapar, Koray Kıraç Yapar !..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.