Karmen Halı'ya Teşekkür Ziyareti !

Karmen Halı'ya Teşekkür Ziyareti !
Karmen Halıya Göksun Belediye Bakanı Selim Cüce’e Teşekkür Ziyareti yaptı.

Karmen Halı'ya Teşekkür Ziyareti !
·
GÜLAY DOĞAN

GAZİANTEP - 6 Şubat 2023 Pazartesi Meydana gelen asrın felaketi Depremlerde Göksun ilçesinde çadır ve konteynerlerde kalan deprem zedelere halı dağıtımı yaparak yardım eli uzatan Karmen Halıya Göksun Belediye Bakanı Selim Cüce’e Teşekkür Ziyareti yaptı.


Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde ağır yara alan ilçemizde evlerini kaybeden ve kışın soğuk günlerinde konteynerlerde yaşamaya başlayan hemşerilerimize destek amacıyla halı yardımı yapan Gaziantep’te üretimi devam eden Karmen Halı Fabrikası'na Belediye Başkanı Selim Cüce teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

goksun-hali1.jpg

Başkan Cüce, fabrika ortaklarından Dörterler ve Demir ailelerine ilçe halkı adına şükranlarını bildirerek, duyarlılıklarından dolayı tebrik etti ve birlik, beraberliğin önemine değinen düşüncelerini bildirdi ve sözlerine şöyle devam etti; "Dayanışma içinde olursak daha güçlü oluruz ve bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza inanıyorum. Dayanışmanın önemini bilen ve uygulayan değerli iş insanlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Yardımların her aşamasında emeklerini esirgemeyen Karmen Halı ailesine şükranlarımı sunuyor. Ticari hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.
Başkan Cüce ziyaretin sonunda yapılan yardımlardan dolayı Karmen halı ailesine ilçe halkımız adına teşekkür beleesi takdim ederek, dayanışmanın başarı getirdiğini sembolize eden “Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık” temalı tablo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.