GÖKSUN’DA HANIM BACILARIN EL EMEĞİ, GÖZ NURU ESERLERİ SERGİLENDİ
GÖKSUN’DA HANIM BACILARIN EL EMEĞİ, GÖZ NURU ESERLERİ SERGİLENDİ
Haber: BEKİR DOĞAN
GÖKSUN – Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde düzenlenen yıl sonu sergisinde kadın kursiyerlerin büyük emek ve özveriyle hazırladığı el emeği, göz nuru eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Serginin açılışına Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, Göksun Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç ve protokol üyeleri katıldı.
Sergide kursiyerlerin hazırladığı birbirinden güzel el işi ürünlerini inceleyen Belediye Başkanı Selim Cüce, kadınların üretime katılmasının ve yeteneklerini geliştirmesinin önemine dikkat çekti.

BAŞKAN CÜCE’DEN KURSİYERLERE TEŞEKKÜR
Başkan Selim Cüce, sergide ortaya konulan eserlerin büyük emek ve özverinin ürünü olduğunu belirterek, “Kadınlarımızın üretime katılmasını, yeteneklerini geliştirmesini ve sosyal hayatta daha güçlü yer almasını sağlayan bu kıymetli çalışmalarda emeği geçen tüm kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Kadınların el emeğiyle ortaya koyduğu eserleri takdir eden Başkan Cüce, hanım kursiyerlere teşekkür ederek, “Hanım bacılarımızın emeklerine sağlık” mesajını verdi.
Sergi, davetlilerin eserleri incelemesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.