Göksun'a Besi Çiftliği

Göksun'a Besi Çiftliği
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinin iş insanı Hacı Ahmet Koçkat tarafından ekonomisine önemli katkılar sağlaması beklenen yeni besi çiftliği yatırımı yapılıyor..

Göksun'a Yeni Besi Çiftliği Kazandırılıyor:

İlçe Ekonomisine Önemli Katkı Bekleniyor

GÜLAY DOĞAN

GÖKSUN / Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine, iş insanı Hacı Ahmet Koçkat tarafından yapılan yeni besi çiftliği yatırımı, bölgenin ekonomisine önemli bir ivme kazandırmaya hazırlanıyor.

Göksun ilçesine besi çiftliği kazandıran isim, Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Kahramanmaraşlı Edeler Derneği Başkanı ve İş İnsanı Hacı Ahmet Koçkat oldu. Koçkat'ın bu yatırımıyla ilgili olarak Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Bilir ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Başkan Selim Cüce, Göksun'un tarım ve hayvancılık potansiyeline vurgu yaparak, ilçe ekonomisinin güçlenmesi için bu tür yatırımların önemine dikkat çekti. İş insanı Hacı Ahmet Koçkat'ın memleketine olan bağlılığını gösteren bu yatırımı memnuniyetle karşıladıklarını belirten Başkan Cüce, teşekkürlerini iletti.

Yatırımcılara rehberlik eden ve kolaylıklar sağlayan İl Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Bilir'e de teşekkürlerini ileten Başkan Cüce, ilçenin tarım ve hayvancılık potansiyelinin değerlendirilmesinde işbirliği içinde olacaklarını ifade etti.

İl Müdürü Ramazan Bilir ise Göksun'un tarım ve hayvancılık alanında büyük potansiyele sahip olduğunu belirterek, bu tür yatırımların bölgeye önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. Müdür Bilir, yatırımcılara her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Yatırımcı Hacı Ahmet Koçkat ise, yurtdışında edindiği tecrübelerle memleketinin geleceği için yatırım yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. İlçenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve topluma katkı sağlamak için çaba gösterdiklerini dile getiren Koçkat, kamu kurumlarının yatırımcılara sağladığı yardımlardan dolayı da teşekkür etti.

Başkan Selim Cüce, Hacı Ahmet Koçkat ve Müdür Ramazan Bilir'in karşılıklı görüş alışverişi sonrasında hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.