Göksun Yatırım Yapalım

Göksun Yatırım Yapalım
Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce : Yatırım yapan herkese kapımız açık , zorluk değil kolaylık sağlayacağız" dedi.

Göksun Yatırım Yapalım

BEKİR DOĞAN

GÖKSUN - Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi Belediye Başkanı Selim Cüce ‘Yatırımcılarımız İçin Kolaylaştıran Taraf Olacağız’ yatırımcıları Göksun Bekliyoruz, " dedi.


Belediye Başkanı Selim Cüce ilçemizde farklı sektörlerde yatırımı devam eden iş insanı Ercihan Arslan tarafından Yantepe Mahallesinde inşaatına başlanılan su fabrikasını ziyaret etti.


İnsan sağlığına uygun değerlere sahip olduğu anlaşılan, Göksun suyunu paketleyerek pazara sunmaya hazırlanan İş İnsanı Arslan, yılsonu üretime başlayacağını ve yaklaşık 60 kişiyi istihdam edeceğini bildirerek pazarda hak ettiği noktaya geleceklerini bildirdi.


Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce yatırımcı ve danışmanları tarafından aldığı bilgiler sonrası şu açıklamalarda bulundu;
“Doğup büyüdüğü topraklara yaptığı yatırımlardan dolayı Ercihan Arslan kardeşimi tebrik ediyor, hemşerilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.


Son nesil teknolojileri kullanarak insan sağlığına en uygun PH değerlerinde olan ilçemizin suyunu, Göksun adının da geçtiği bir marka ile Türkiye ile buluşturmaya hazırlanması bizleri fazlasıyla mutlu etti.


Biz yerel yöneticiler olarak her zaman yatırımcılarımızın yanında olduğumuzu ve kolaylaştıran taraf olacağımızı bilmelerini isterim. Pazar konusunda yurtiçi taleplerinin yanı sıra yurtdışı tekliflerinin de olduğunu duymak ilçemiz adına gurur verici bir durumdur. İlçemizin ekonomisine ve istihdamına sunacağı katkılardan dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.