Göksun Sanayi Yatırımı !
Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce , Göksun Sanayi Kurulması için çalışmaya başladı.
Cüce ," Usta KMTSO Birlikte Çalışacağız"
Haber : Gülay Doğan
KAHRAMANMARAŞ - Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce , Göksun da yeni iş kapısını nasıl açabiliriz görüşmek üzere Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu makamında ziyaret etti.
Göksun gençleri çalışmak için başka illere gitmemeli, bugün Kayseri, Kahramanmaraş merkez de çalışanlarımız var, bunlara Göksun da iş kapısı açmak Bir yerden başlamamız gerekiyor bu konuları görüşmek üzere KMTSO Başkanımız Mustafa Buluntu beyle konuyu masaya yatırıyoruz," dedi.
MECLİS TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ
Belediye Başkanı Selim Cüce , KMTSO Meclis toplantısının ev sahipliği yapmaya hazırız, Meclis üyeleri ve meslek komite başkanlarını Göksun davet ediyoruz, biz ev sahipliğimizi yapacağız sizleri Göksun da görmekten mutluluk duyarız,"dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.