Göksun Belediyesi Zabıta Ekipleri Denetimde

Göksun Belediyesi Zabıta Ekipleri Denetimde
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi Tombak Mahallesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların satın aldığı ürünlerin kalitesini ve doğruluğunu sağlamak amacıyla düzenli denetimlerini sürdürüyor.

Göksun Belediyesi Zabıta Ekipleri Denetimde

GÜLAY DOĞAN

GÖKSUN / Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi Tombak Mahallesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların satın aldığı ürünlerin kalitesini ve doğruluğunu sağlamak amacıyla düzenli denetimlerini sürdürüyor.

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce : “ Tarihi geçmiş ürünleri, kalitesiz , markası cinsi belli olmayan ürünlerin satılmasına asla müsaade etmeyiz” dedi.

Deprem den çıktık, esnafın vatandaşın işi bozuk, ekonomik sıkıntı var , Belediye Zabıtası olarak ceza yazılmasından yana değilim ancak vatandaşa bozuk ürün satılmasına da asla müsama göstermem diyen Başkan Selim Cüce : “ Hemşehrilerimizin sağlıklı ve güvenilir ürünler satın almalarını temin etmek için Tombak Mahallemizde market denetimlerini sürdüren Zabıta Ekiplerimiz ürünleri tartarak ölçü ve aletlerin doğruluğunu kontrol ediyor. Kanun ve kurallara uymayanlara gerekli yaptırımı uygulanıyor,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.