Esnaflardan Başkan Selim Cüceye Ziyaret
Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman
Esnaflardan Başkan Selim Cüceye Ziyaret
GÖKSUN - Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı İrfan Orhan Duman , Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce'yi ziyaret etti.
Başkan Selim Cüce: Esnafımızın Yanındayız, Destek Olmaya Devam Edeceğiz Göksun’umuzun ekonomik yapısının bel kemiği olan yerel esnaflarımızı korumak ve desteklemek adına her türlü adımı atıyor, atmaya da devam edeceğiz.
İş sezonu kısa olan esnaflarımızın yaşadığı zorlukların farkındayız. Onların ayakta kalması, ilçemizin ticari ve sosyal hayatının canlı kalması demektir. Yerel esnafımıza sahip çıkmak bizim için bir görev değil, gönül borcudur.
Bu çerçevede attığımız kararlı adımlardan dolayı bizleri ziyaret eden Göksun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sayın İrfan Orhan Duman’a teşekkür ediyorum. İstişareyle, el birliğiyle Göksun’umuz için çalışmaya devam edeceğiz.
Başkan Selim Cüce her zaman esnafın yanında durmaya devam ediyoruz , Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum," dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.