Belediye Başkanı Selim Cüce'ye Nazik Ziyaret

Belediye Başkanı Selim Cüce'ye Nazik Ziyaret
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, Bozhüyük ve Akboyun mahallelerinden gelen vatandaşlar, Belediye Başkanı Selim Cüce'yi makamında ziyaret ettiler.

Bozhüyük ve Akboyun Mahallelerinden

Belediye Başkanı Selim Cüce'ye Nazik Ziyaret

BEKİR DOĞAN

GÖKSUN - Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, Bozhüyük ve Akboyun mahallelerinden gelen vatandaşlar, Belediye Başkanı Selim Cüce'yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından göreve başlayan Başkan Cüce'ye hayırlı olsun dileklerini ileten mahalle sakinleri, aynı zamanda mahallelerindeki Cemevine yapılan kilit parke ve yol çalışmaları için teşekkür ettiler.

Mahalle sakinlerinin nazik ziyareti, Başkan Selim Cüce ve belediye çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı. Ziyaret sırasında, mahallelerin ihtiyaçlarının daha da giderilmesi ve bölgenin daha yaşanabilir hale getirilmesi için fikir alışverişi yapıldı.

Başkan Selim Cüce, ziyarette bulunan mahalle sakinlerine teşekkür ederek, onların desteğinin ve katkılarının kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti. Mahalle sakinleri de, belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve mahallelerine yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Göksun ilçesindeki bu anlamlı ziyaret, mahalle halkı ile belediye yönetimi arasındaki iletişimi güçlendirirken, birlik ve beraberlik duygularını da pekiştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.