Afşinde Siyasete Kadın Eli Değdi

Afşinde Siyasete Kadın Eli Değdi
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Kadınlar Siyasete dört elle sarıldı.. 5 yıl sonra Milletvekili adayı, Belediye Başkan adayı çıkarsa sürpriz olmaz..

Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde Siyasete Kadın Eli Değdi !

Afşin'de Siyasette Kadınlar Yön Veriyor !..

GÜLAY DOĞAN

AFŞİN - Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde Siyasette Kadın eli değdi, Ak Parti Seçim bürosunda Bayanlar daha aktif olarak çalışma yapıyor..

Cumhur İttifakı ve Ak Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Koray Kıraç'a en yüksek oyla seçtirmek için Afşin'li bayanlar kapı kapı dolaşarak Koray Kıraç oy isterken, mahalle toplantılarında ise en önde durarak aday Koray Kıraç sonuna kadar destek veriyorlar..

kadinlar1.jpg

5 yıl sonra yapılacak olan Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı seçimlerinden Afşin den Bayan adayların çıkacağını sinyalini bugünden almaya başlandığını söyleyen vatandaşlar: Afşin de seçime kadın eli değdi.. Erkeklerden daha heyecanlı siyaset yapıyorlar diyerek kadınların alkışladılar..

Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sandık başında görev alma, seçim sürecini kesin sonuç alıncaya kadar takip etme görevinide üstlenen Afşinli Bayanlar bir tarih yazmaya hazırlanıyor..

kadinlar.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.