HER HANENİN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR

HER HANENİN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR
HER HANENİN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VARSerintepe, Osman Gazi ve Karacaoğlan mahallelerinde biz dizi ev ziyareti gerçekleştiren Başkan Hayrettin Güngör, “Her hanenin ayrı bir güzelliği var. Aynı olan ise bu memleketin özündeki...

HER HANENİN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR

Serintepe, Osman Gazi ve Karacaoğlan mahallelerinde biz dizi ev ziyareti gerçekleştiren Başkan Hayrettin Güngör, “Her hanenin ayrı bir güzelliği var. Aynı olan ise bu memleketin özündeki misafirperverlik. Ziyaretlerimizde bizleri muhabbetle karşılayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi aile ziyareti gerçekleştirdi. Serintepe, Osman Gazi ve Karacaoğlan Mahallelerinde Mutlu, Üzüm, Uzun, Azınarığ ve Çomruk ailelerinin misafiri olan Başkan Güngör, çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Güngör, gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından tüm ailelere misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti. Aileler ise gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

BAĞIMIZ ÇOK GÜÇLÜ

Ziyaretlere ilişkin paylaşımda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşehrilerimizle, esnafımızla bağımız çok güçlü. Bu akşam da vatandaşlarımızın hanelerine misafir olduk. Her hanenin ayrı bir güzelliği var. Aynı olan ise bu memleketin özündeki misafirperverlik. Ziyaretlerimizde bizleri muhabbetle karşılayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.