Vali Ünlüer Şehitleri Ziyaret Etti
Vali Ünlüer Şehitleri Ziyaret Etti
Haber : Gülay Doğan
KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kurban Bayramı arefesinde il protokolü ile birlikte şehitlikleri ve güvenlik noktalarını ziyaret ederek hem aziz şehitleri andı hem de görev başındaki güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.
Vali Ünlüer’e ziyaret programında Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Mehmet Şahin, İrfan Karatutlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ile il protokolü eşlik etti.

Heyet, ilk olarak Kapıçam Şehir Mezarlığı, Ferhuş Kırım Mezarlığı ve Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde aziz şehitlerimiz, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve Ayser Çalık Ortaokulu’nda yaşanan elim olayda şehadet mertebesine ulaşan öğrenciler dualarla anıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde gerçekleştirilen programda kabirler başında dualar edilirken, şehit aileleri ve vatandaşlarla da yakından ilgilenildi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette birlik, beraberlik ve vefa mesajları verildi.
Program kapsamında Kahramanmaraş–Gaziantep karayolu üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü Yol Kontrol ve Güvenlik Noktası’nı da ziyaret eden Vali Mükerrem Ünlüer, görev başındaki polis ve güvenlik güçleriyle sohbet ederek bayramlarını kutladı.
Bayram trafiği nedeniyle sürücülere önemli uyarılarda bulunan Vali Ünlüer, vatandaşlardan trafik kurallarına titizlikle uymalarını isteyerek, “Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için dikkatli olalım. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.