Osman Okumuş'un Avukatı Var !

Osman Okumuş'un Avukatı Var !
Türkoğlu Efsane Belediye Başkanı Osman Okumuş'ın Kızı Hane Nida Okumuş Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirerek Avukat oldu.

Osman Okumuş Avukatı Var !

BEKİR DOĞAN

İSTANBUL - Türkoğlu da 20 yıl dört dönem belediye başkanlığı yapan ve yaptığı hizmetlerle adını tarihe yazdıran Efsane Belediye Başkanı Osman Okumuş büyük kızı Hane Nida Okumuş Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirerek Avukat oldu.

Türkoğlu ilçesine yaptığı hizmetlerle tarihe geçen , efsane başkan için Türkoğlu ve Kahramanmaraş halkı :" Ah Osman Başkan ah bin kere ah , niye aday olmadın ! " seni çok arıyoruz diyor..

osman-okumus-kizi1.jpg

Efsane Başkan Osman Okumuş , dün İstanbul da Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi de kızının mezuniyet törenine katıldı. eşi Funda Okumuş kızları ve ailesi ile Marmara Üniversitesine giden Kahramanmaraş Efsane Belediye Başkanı Osman Okumu, kızı Hane Nida Okumuş Avukatlık diplomasını alarak, Artık Okumuş ailesinide bir avukatı var ! dedirtti..

Toplumun herkes mi tarafından Sevilen Türkoğlu önceki dönem Belediye Başkanı Osman Okumuş, yaptığı hizmetlerle tarihe damga vurdu.

Bugün kıymeti çok daha iyi anlaşılan Osman Okumuş gören ismini duyan :" Ah Osman başkanım niye aday olmadın? sorusunu soruyor..?

Geride kalan 3 kızına da Üniversite hayatında başarılar dileyen Kahramanmaraşlılar gelecek seçimlerde Osman Okumuşu belediye başkanı adayı olarak görmek istiyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum