MADO yönetim kurulu Başkanı Mehmet Kanbur

MADO yönetim kurulu Başkanı Mehmet Kanbur
Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (sav) dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlit Kandilini tebrik ederim

Yaşar Pastanesi, MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur

Mevlid Kandilinizi Tebrik Ederim

GÜLAY DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - Maraş'ta yerleşik MADO yönetim kurulu başkanı Mehmet Kanbur , " Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği hicri takvime göre rebiülevvel ayının 12’nci günü idrak edilen Mevlid Kandili tebrik ederim," dedi.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (sav) dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlid Kandili dolayısıyla gazetemize bir açıklama yapan Mehmet Kambur : gecenin önemine değinerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrifini idrak ettiğimiz mübarek Mevlid Kandili’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu mübarek gece, Efendimizin insanlığa rehberlik eden örnek hayatını, merhametini, hoşgörüsünü ve adalet anlayışını bir kez daha hatırlama fırsatıdır.

Peygamber Efendimizin yaşamı boyunca sergilediği güzel ahlak, bize en zor zamanlarda dahi nasıl sabırlı, hoşgörülü ve sevgi dolu olmamız gerektiğini öğreten en büyük örnektir.

Mevlid Kandili, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birbirimize olan sevgi ve saygımızı artırmak için de bir vesiledir.

Özellikle Asrın Felaketi’nin yorgunluğunu atmaya çalıştığımız bugünlerde, toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve yardımlaşmanın ne kadar kıymetli olduğunu daha iyi anlıyoruz.

İslam’ın barış ve esenlik mesajını yaymak, yardıma muhtaçlara el uzatmak ve gönüllerimizi birleştirmek için bu özel gecenin maneviyatından ilham alalım.

Kahramanmaraş halkının tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.