Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı
Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü bizim gurur günümüz zafer günümüz,” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı

104 yıllık gurur günümüz !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü bizim gurur günümüz zafer günümüz,” dedi.

102 yıl kesintisiz kutlanan 12 Şubat Kurtuluş Bayramı , Maraşlıların söylemi ile Çete Bayramı 6 Şubat 2023 günü meydana gelen deprem sebebi ile yapılamamıştı.

Kahramanmaraş valisi Mükerrem Ünlüer , Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör gayretleri ile Kahramanmaraş\'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü etkinlikleri başladı

Konu ile alakalı olarak Kahramanmaraş Gazetesine bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı : “ Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü etkinlikleri, 12 Şubat'a kadar sürecek olan etkinliklerle Deprem acısını bir nebze olsada unutturacaktır.. Kahramanmaraş Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen etkinlikler, 'Nice Zorlukları Aşarak' temasıyla gerçekleştirilecek. Kurtuluş haftası programı, Abdulhamid Han Camisi'nde yapılan hatim ve dua ile başladı ve vatandaşlara pilav ikramında bulunuldu. Etkinliğe, Kahramanmaraş valisi Mükerrem Ünlüer , AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu ve kurum amirleri ile vatandaşlar sivil toplum kuruluşlarının katılması ile devam ediyor , bu bizim gurur günümüz dedi.

Başkan Mustafa Narlı , yapılan etkinlikleri ve bugünü değerlendirme yaparak: “ Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümünün 12 Şubat Kurtuluş Bayramı ya da çete bayramı bizim gurur günümüz mutlu günümüz,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.