Gazi ve Şehit Aileleri ile buluştu

Gazi ve Şehit Aileleri ile buluştu
Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici ve Mehmet Şahin ev şehit gazi yakınları

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler,

Gazi ve Şehit Aileleri ile buluştu

GÜLAY DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in ev sahipliğinde Aksu Kışlası’nda düzenlenen programda; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici ve Mehmet Şahin, şehir portokolu katıldı..

bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ile Kahramanmaraş’a gelen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İftarda Şehit Aileleri, Gaziler ve Mehmetçikle Bir araya geldi.

Aksu Kışlası’nda düzenlenen programda; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici ve Mehmet Şahin, şehir protokolü ve askeri erkân da yer aldı.

İftar yemeği ve duadan sonra Şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenen Bakan Yaşar Güler yemeğe katılanlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.