Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneğinde Tek Ses

Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneğinde Tek Ses
Daha önce üç farklı dernek altında faaliyet gösteren muhtarlar, yeni alınan karar gereği tek bir dernek çatısında buluşarak, mahallelerin sorunlarına çözüm bulma hedefiyle güç birliği yaptı.

Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneğinde Tek Ses

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesindeki muhtarlar, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği çatısı altında birleşerek önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Daha önce üç farklı dernek altında faaliyet gösteren muhtarlar, yeni alınan karar gereği tek bir dernek çatısında buluşarak, mahallelerin sorunlarına çözüm bulma hedefiyle güç birliği yaptı.

Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği öncülüğünde düzenlenen toplantıya, Dulkadiroğlu’ndaki 105 mahalle muhtarı katıldı. Toplantının ev sahibi Erkenez Mahallesi Muhtarı Halil Tüfenk, muhtarları davet ederek bu önemli buluşmada mahallelerin sorunlarının tartışılması ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi amacıyla yapıldı.

dulkadiroglu-muhtarlar-dernegi.jpeg

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Altınel, muhtarların bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Burada mahallelerimizin sorunlarını gündeme getireceğiz ve hep birlikte çözüm arayacağız. Bu toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ederim,” dedi.

Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı ve Erkenez Mahallesi Muhtarı Halil Tüfenk ise, Dulkadiroğlu’ndaki üç muhtarlar derneğinin tek bir çatı altında toplanmasının önemine değindi. Tüfenk, “Birlik ve beraberlik içinde mahallelerimize daha iyi hizmetler getirmek için çalışacağız. Deprem sonrası bozulan yollar, konteyner kentler ve altyapı sorunları gibi birçok konuda yetkililerle işbirliği yaparak sorunların çözümü için mücadele edeceğiz,” diye konuştu.

muhtarlar-dernegi.jpeg

Tüfenk, mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyerek, bu sorunların yetkili mercilere iletilmesi için dernek olarak çalışacaklarını belirtti. KASKİ ile yaşanan su sorunlarından deprem sonrası altyapı sorunlarına kadar pek çok konuda çözüm arayışında olduklarını vurgulayan Tüfenk, yetkililerden hızlı bir şekilde bu sorunlara yanıt beklediklerini ifade etti.

Toplantıda ayrıca, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği’nin yeni yönetiminin 15 kişilik bir ekiple oluşturulacağı açıklandı. Bu yönetim, mahallelerin sorunlarını çözmek için bölgesini temsil edecek

Dulkadiroğlu muhtarları, bu toplantı ile mahallelerin hizmet beklentilerini tek bir ses olarak yetkililere iletecek.

dulkadiroglu-muhtar-dernegi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.