Devecinin Parası Helal Para !

Devecinin Parası Helal Para !
Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinde yaşayan İsmail Deveci isimli hacı adayı dün Namık Kemal Mahallesinde kaybettiği Hac haçlığı 2000 dolar para Kutsal Topraklara doğru yola çıktığında bulundu.

Devecinin Parası Helal Para !

BEKİR DOĞAN

DULKADİROĞLU - Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinde yaşayan İsmail Deveci isimli hacı adayı dün Namık Kemal Mahallesinde kaybettiği Hac haçlığı 2000 dolar para Kutsal Topraklara doğru yola çıktığında bulundu.

Helal Parası ile Hac yolculuğu öncesinde , TL dolara çeviren ve 2 bin doları olan Hacı Adayı İsmail Deveci , mahalleye geldiğinde parasını kaybederek esnaflar sordu..

Bu sabah ise Kahramanmaraş'tan Gaziantep hava alanına doğru yola çıktığında mahalle esnafından Erdoğan kundura isimli iş yeri sahibi Yaşar Erdoğan, parayı bulup sahibine elefonla ulaşarak otobüste hacı gittiğini beyan edince oğlunu yönlendirmesi istedi ve oğluna teslim etti..

Hac da harcayacağı helal parası uçağa binmeden bulunması sevinçle Karşılayan İsmail Deveci esnaf teşekkür etti. Yaşar Erdoğan, teşekkür ederek özel zemzem ve hurma getireceğini sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum