Geleneksel Bayramlaşma Töreni Valilik Bahçesinde yapıldı

Geleneksel Bayramlaşma Töreni Valilik Bahçesinde yapıldı
Geleneksel Bayramlaşma Töreni Valilik Bahçesinde yapıldıValiliğin koordinasyonunda Valilik Bahçesi’nde geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.Bayramlaşma törenine, Vali Ömer Faruk Coşkun Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş...

Geleneksel Bayramlaşma Töreni Valilik Bahçesinde yapıldı

Valiliğin koordinasyonunda Valilik Bahçesi’nde geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma törenine, Vali Ömer Faruk Coşkun Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Sefer Aycan, 54. Hükümet Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütlerinin temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Törende Vali Ömer Faruk Coşkun, Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve protokol üyeleri ile birlikte hemşehrilerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.