Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu
Durmuş Karcıoğlu 'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
Haber: Gülay Doğan
KAHRAMANMARAŞ – KMTSO Meclis üyesi Kar- Yapı yönetim kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Karcıoğlu , emeğin ve alın terinin toplumların kalkınmasındaki en büyük güç olduğuna dikkat çekerek, tüm çalışanların bayramını kutladı.
Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu mesajında, üretimin temelinde insan emeğinin bulunduğunu vurgulayarak, “Ülkemizin büyümesi, şehirlerimizin gelişmesi ve ekonomimizin güçlenmesi, emekçi kardeşlerimizin özverili çalışmalarıyla mümkündür. 1 Mayıs, sadece bir kutlama günü değil; aynı zamanda emeğe verilen değerin, dayanışmanın ve birlik ruhunun en güçlü şekilde hissedildiği anlamlı bir gündür” ifadelerini kullandı.
Kahramanmaraş’ın üretim ve ticaret gücünün her geçen gün arttığını belirten KMTSO Meclis üyesi Durmuş Karcıoğlu , bu başarının arkasında işçi, üretici ve girişimcilerin ortak emeğinin bulunduğunu dile getirdi. Karcıoğlu , “Şehrimizin kalkınmasında alın teri döken tüm çalışanlarımızın katkısı çok büyüktür. Hep birlikte daha güçlü bir Kahramanmaraş için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Mesajının sonunda tüm çalışanlara sağlık, huzur ve başarı temennisinde bulunan Durmuş Karcıoğlu , “Bu vesileyle başta Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında emek veren tüm işçi ve çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, emeklerinin karşılığını aldıkları adil ve müreffeh bir gelecek diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kahramanmaraş'ta Barış, Kardeşlik , huzur içinde bir mayıs gününü geçirilmesi dileğimle emekçi kardeşlerimize sağlık mutluluk diliyorum.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.