Heleteliler : " İlk Çantanız Bizden Olsun" Kampanyası Açtı"

Heleteliler : " İlk Çantanız Bizden Olsun" Kampanyası Açtı"
Almanya Frankfurt'a Yaşayan Heleteliler : İlk Çantanız Bizden Olsun" Kampanyası AçtıHeleteliler Derneği : İlk Çantanız Bizden Olsun" Kampanyası AçtıHELETE / Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi Helete Mahallesinden Almanya...

Almanya Frankfurt'a Yaşayan Heleteliler : İlk Çantanız Bizden Olsun" Kampanyası Açtı

Heleteliler Derneği : İlk Çantanız Bizden Olsun" Kampanyası Açtı

HELETE / Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi Helete Mahallesinden Almanya Frankfurt'a giden Heleteliler : " İlk Çantanız Bizden Olsun " Kampanyası ile deprem zede çocuklara sahip çıktılar..
Almanya Frankfurt ilinde yaşayan : Helete Gençlik ve Spor Derneği Başkan Bilal Barak, 2. Başkan Ahmet Türktorun yönetim kurulu üyeleri ile Deprem Zede Çocuklar için " İlk Çantanız Bizden olsun " Kampanyasını organize etmesi ile 6 Şubat'tan sonra ikinci defa memlekette yardım için koştular..


Almanya Frankfurt da 2013 yılında kurulan Helete Gençlik ve Spor Derneği Asrın felaketi 6 Şubat 2023 depremi sonrasında Nisan ayı içinde deprem bölgesine gelerek 25 bin Euro nakit para dağıtımı yaparken, 11 Eylül 2023 günü kapılarını öğrencilere açan okullarda Deprem Zede öğrencilere tam takım çanta dağıtımı yaptı.
Başkan Bilal Barak : Bugün Almanya Furankfurk ta Derneğimizin 170 üyemiz var, Frankfurk'ta geniş aileyiz, 4500 Heletli yaşıyor, Heletelileri bir araya getirmek için kurduğumuz derneğimiz bugün deprem zedelerin yanında olduğunu söyledi.
Almanya Frankfurt ta ki : Helete Gençlik ve Spor Derneği Başkan Bilal Barak, "İlk Çantanız Bizden Olsun " kampanyası. ile önce Hatay Defnede, Malatya, da Kahramanmaraş, Adıyaman da 1300 çanta dağıtıyoruz..
Bugün Adıyaman Gölbaşı ilçesinde toplam 6 okulda dağıtım yapılacak. Buradan Helete'ye geçeceğiz, Sonra Pazarcık, Türkoğlu Elbistan ile devam edeceğiz..
Biz gelirken para ile geldik: Çanta ve Kırtasiye yardımı yapacağımız ilçede ve ilde ürünleri oradaki esnaftan satın alarak dağıtım yapıyoruz böylece esnafımda kalkındırıyoruz. Ürünler Gölbaşı Güleryüz Ayakkabıcılık ve Cantacılıktan tedarik edildi. esnafımızda kazansın istiyoruz" dedi


Helete Gençlik ve Spor Derneği Başkan Bilal Barak, 1300 adet çanta dağıtımı
Bugüne kadar : 250 adet takımı Hatay defne de , 250 adet Malatya, merkez ve mahallelerinde.. 330 adet Gölbaşı ve köylerine, 60 Helet'de çanta artı Helete deki lise öğrencilerine 90 bin lira destek . veriyoruz..
Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde 70 adet, Nurhak 100 adet, geri kalanı Pazarcık, Türkoğlu, Elbistan. ilçelerinde dağıtımını yapacağız," dedi.
Helete Gençlik ve Spor Derneği Başkan Bilal Barak, Bunun maliyeti 28 bin 500 euro. oldu, Deprem zede ve ilk okula bugün başlayan öğrencilerimize helal olsun," diye konuştu.
Başkan ; Bilal Barak, 2. Başkan Ahmet Türktorun Yönetim kurulu üyeleri: Hayri Barak , Remziye Apandağ, Feride Öztaş, Orhan Saygaz, Ayşe Barak- Gönüllü Ali Öztaş ve Mehmet Barak ile çanta ve kitap kırtasiye yardımı dağıtımı dağıtımını yaptı.
Helete okul ihtiyacı olduğunu buna ise çare aradıkların söyleyen Başkan Şehrimiz ayağa kalkıncaya kadar biz buraya gelmeye ve yardım getirmeye devam edeceğiz," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.