Güzelbulut Hacı Adayları Mekke de

Güzelbulut Hacı Adayları Mekke de
Güzelbulut Hacı Adayları Mekke deMEKKE / Kahramanmaraş'tan hac farizasını yerine getirmek için Kutsal Topraklara, Suudi Arabistan Medine Şehrine giden Güzelbulut Hac kafilesi Medine görevini yerin yerine getirerek Mekke'ye geçerek...

Güzelbulut Hacı Adayları Mekke de
MEKKE / Kahramanmaraş'tan hac farizasını yerine getirmek için Kutsal Topraklara, Suudi Arabistan Medine Şehrine giden Güzelbulut Hac kafilesi Medine görevini yerin yerine getirerek Mekke'ye geçerek Umre ziyaretini yaptı.
Kurban Bayramı öncesinde : Umre ve Ziyaretlerde bulunacak olan Hac kafilesi 26 Haziran 2023 günü Mina, Arafat'a çıkarak hacı olduktan sonra Müzdelife, Şeytan taşlama ve kurban kesip, Kabeyi tavaf ederek hac görevini tamamladıktan sonra 9 Temmuz gibi Türkiye döneceği belirtildi.
Mekke de gazetemize bir açıklama yapan Mehmet Güzelbulut " Kahramanmaraş 'tan Gaziantep'e oradan Medine'ye geldik, sorunsun, Medine ziyaretlerimizi yaptık ve Medine'den Mekke'ye intikal sağlandı.. Hacı adaylarımız, Mekke ziyaretleri ve Kabede ibadet ederek hac görevi için hazırlıklarını yapıyorlar.. hacılarımızın sağlık durumu iyi çok şükür bir sıkıntı yok , Allah gelemeyenlere de nasip etsin," dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.